Integrasjoner

EasyNetBooking leveres med en egen modul for Online booking. I tillegg tilbyr bookingssystemet integrasjoner til flere kjente bookingportaler og betalingsløsninger.

Online booking

Alle som benytter EasyNetBooking får mulighet til å tilby Online booking på egen hjemmeside eller via andre portaler. Med Online booking kan reisende fullføre bestillinger uten å vente på svar via kontaktskjema eller e-post. Dette er viktig for de som planlegger sine reiser. I EasyNetBooking kan man se statistikk for andel Online booking og hvor kunden kom fra.

Fakturaintegrasjon med iizy

EasyNetBooking har inngått et samarbeid med iizy med et felles mål om å effektivisere arbeidet med fakturering og regnskap. iizy sitter på kompetanse og produkter som gjør det mulig å eksportere fakturaer og betalinger til de fleste kjente regnskapssystemer i Norge. I tillegg kan KID-betalinger importeres daglig inn i EasyNetBooking..
Les mer om fakturaintegrasjon med iizy

Booking.com

EasyNetBooking tilbyr en 'full connection' integrasjon mot Booking.com. Løsningen sørger for at kapasitet, restriksjoner og priser styres fra EasyNetBooking, mens nye reservasjoner, endringer og kanselleringer automatisk blir registrert inn i EasyNetBooking. Dermed slipper du mye manuelt arbeid ved å la integrasjonen gjøre jobben for deg. Integrasjonen gjør dere mer bookbar og kan derfor bidra til å øke belegget.

Expedia og Hotels.com

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Expedia Quick Connect. Herunder Expedia, Hotels.com, Travelocity, Wotif, Orbitz, Egencia, Hotwire og AirAsiaGo. Løsningen sørger for at kapasitet, restriksjoner og priser styres fra EasyNetBooking, mens nye reservasjoner, endringer og kanselleringer automatisk blir registrert inn i EasyNetBooking. Integrasjonen bidrar til mindre arbeid og kan bidra til høyere belegg.

Online betaling med Nets Easy

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Nets Easy. Løsningen kan benyttes til både Online betaling ved bestilling og til å sende ut betalingsforespørsel fra EasyNetBooking. Etableringen tar få dager og du får hjelp av EasyNetBooking til å aktivere den.

Online betaling med PayPal

Du kan sikre deg forskuddsbetaling eller full betaling ved hjelp av integrasjonsløsningen mot PayPal. Denne løsningen kan enkelt knyttes opp mot Online booking og anbefales for overnattingssteder med begrenset antall transaksjoner.
Les mer om integrasjonen mot PayPal

Online booking

Firmainformasjon

Easynetbooking AS
Nordåsbrotet 110
5235 Rådal

Kontaktinformasjon

Tlf: +47 92045003
Åpningstid: 08:00 - 14:00
info@easynetbooking.com

EasynetBooking

Logg inn