Integrasjoner

EasyNetBooking leveres med en egen modul for Online booking. I tillegg tilbyr bookingssystemet integrasjoner til flere kjente bookingportaler og betalingsløsninger.

Online booking

Alle som benytter EasyNetBooking får mulighet til å tilby Online booking på egen hjemmeside eller via andre portaler. Med Online booking kan reisende fullføre bestillinger uten å vente på svar via kontaktskjema eller e-post. Dette er viktig for de som planlegger sine reiser. I EasyNetBooking kan man se statistikk for andel Online booking og hvor kunden kom fra.

Online betaling med Nets Easy

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Nets Easy. Løsningen kan benyttes til både Online betaling ved bestilling og til å sende ut betalingsforespørsel fra EasyNetBooking. Etableringen tar et par dager og du får hjelp av EasyNetBooking til å aktivere den.

Fakturaintegrasjon med iizy

EasyNetBooking har inngått et samarbeid med iizy med et felles mål om å effektivisere arbeidet med fakturering og regnskap. iizy sitter på kompetanse og produkter som gjør det mulig å eksportere fakturaer og betalinger til de fleste kjente regnskapssystemer i Norge. I tillegg kan KID-betalinger importeres daglig inn i EasyNetBooking..
Les mer om fakturaintegrasjon med iizy

Booking.com

EasyNetBooking tilbyr en 'full connection' integrasjon mot Booking.com. Løsningen sørger for at kapasitet, restriksjoner og priser styres fra EasyNetBooking, mens nye reservasjoner, endringer og kanselleringer automatisk blir registrert inn i EasyNetBooking. Dermed slipper du mye manuelt arbeid ved å la integrasjonen gjøre jobben for deg. Integrasjonen gjør dere mer bookbar og kan derfor bidra til å øke belegget.

Expedia og Hotels.com

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Expedia Quick Connect. Herunder Expedia, Hotels.com, Travelocity, Wotif, Orbitz, Egencia, Hotwire og AirAsiaGo. Løsningen sørger for at kapasitet, restriksjoner og priser styres fra EasyNetBooking, mens nye reservasjoner, endringer og kanselleringer automatisk blir registrert inn i EasyNetBooking. Integrasjonen bidrar til mindre arbeid og kan bidra til høyere belegg.

Online booking

Firmainformasjon

Easynetbooking AS
Nordåsbrotet 110
5235 Rådal

Kontaktinformasjon

Tlf: +47 92045003
Åpningstid: 08:00 - 14:00
info@easynetbooking.com

EasynetBooking

Logg inn