Integrasjoner

EasyNetBooking leveres med en egen modul for Online booking. I tillegg tilbyr bookingssystemet integrasjoner til flere kjente bookingportaler og betalingsløsninger.

Online booking

Alle som benytter EasyNetBooking får mulighet til å tilby Online booking på egen hjemmeside eller via andre portaler. Det er enkelt å ta i bruk Online booking ettersom at du kun trenger publisere en link til en ekstern nettadresse. Med Online booking kan reisende fullføre bestillinger uten å vente på svar via kontaktskjema eller e-post. Dette er viktig for de som planlegger sine reiser. I EasyNetBooking kan man se statistikk for andel Online booking og hvor kunden kom fra.

Online betaling med Nets Easy

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Nets Easy. Løsningen kan benyttes til både Online betaling ved bestilling og til å sende ut betalingsforespørsel fra EasyNetBooking. Etableringen tar et par dager og du får hjelp av EasyNetBooking til å aktivere den.

Fakturaintegrasjon med iizy

EasyNetBooking har inngått et samarbeid med iizy med et felles mål om å effektivisere arbeidet med fakturering og regnskap. iizy sitter på kompetanse og produkter som gjør det mulig å eksportere fakturaer og betalinger til de fleste kjente regnskapssystemer i Norge. I tillegg kan KID-betalinger importeres daglig inn i EasyNetBooking..
Les mer om fakturaintegrasjon med iizy

Booking.com

EasyNetBooking tilbyr en 'full connection' integrasjon mot Booking.com. Løsningen sørger for at kapasitet, restriksjoner og priser styres fra EasyNetBooking, mens nye reservasjoner, endringer og kanselleringer automatisk blir registrert inn i EasyNetBooking. Dermed slipper du mye manuelt arbeid ved å la integrasjonen gjøre jobben for deg. Integrasjonen gjør dere mer bookbar og kan derfor bidra til å øke belegget.

Expedia og Hotels.com

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Expedia Quick Connect. Herunder Expedia, Hotels.com, Travelocity, Wotif, Orbitz, Egencia, Hotwire og AirAsiaGo. Løsningen sørger for at kapasitet, restriksjoner og priser styres fra EasyNetBooking, mens nye reservasjoner, endringer og kanselleringer automatisk blir registrert inn i EasyNetBooking. Integrasjonen bidrar til mindre arbeid og kan bidra til høyere belegg.

Google hotels

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Google hotels. Dette medfører at reisende som søker etter overnattingssteder på Google kan få treff på deres overnattingssted med visning av priser/tilgjengelighet. Gjesten kan klikke seg videre til provisjonsfri booking via EasyNetBooking sin Online booking modul. For at integrasjonen skal fungere så må overnattingsstedet ha en konto hos Google Min bedrift.

Invite

EasyNetBooking tilbyr integrasjon til Invite. Integrasjonen sørger for at reservasjon- og gjestedetaljer automatisk blir synkronisert mellom systemene. Basert på korrekte og oppdaterte data fra bookingsystemet vil Invite sende ut digitale nøkler til gjester og ta seg av temperaturstyring. Mer informasjon finnes på denne websiden: www.visitinvite.com.

Online booking

Firmainformasjon

Easynetbooking AS
Nordåsbrotet 110
5235 Rådal

Kontaktinformasjon

Tlf: +47 92045003
Åpningstid: 08:00 - 14:00
info@easynetbooking.com

EasynetBooking

Logg inn